Nikon D300

Mit næste store indkøb bliver helt klart et Nikon D300, med tilhørende objektiver, blitz, taske osv. Det er lidt surt at jeg tager skiftet fra Canon, da jeg har været ganske tilfreds med de billeder jeg kunne tage. Men jeg har kun et Analogt EOS 650 med to objektiver, så hvis jeg købte et EOS 40D skulle jeg alligevel have nye objektiver til det.

Så beslutningen er taget – Jeg skifter til Nikon.

Objektiverne koster stort set det samme, så det er kun differencen i selve huset der skal klares.

Så jeg har kigget lidt omkring og Ken Rockwell, har lagt nogle nye billeder på sin hjemmeside.

Nikon D300 Example Photos

Ken havde også fundet manualerne til Nikon D300 og Nikon D3, så dem kommer jeg også lige med:

http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/noprint/D300_en_noprint.pdf
http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/noprint/D3_en_noprint.pdf

2 kommentarer til “Nikon D300”

  1. Jamen – Tillykke med beslutningen. Så der jo lidt til under juletræet :OD

    En af de grunde til jeg valgt et D200 var at man kan bruge sine gamle “analog” linser. Supert! Især fordi jeg er meget glad for min manuelle 55mm macro.

    Glæder mig til at høre om dit D300 når du får købt et.

  2. Well, hvis du valgte Canon 40D eller måske endda 5D, så kunne dine nye linser stadig bruges på dit EOS 650… Og 650’eren er altså et mægtig godt backup-kamera. Selv valgte jeg Canon, fordi de er tættere på at have et fullframe kamera i min prisklasse – faktisk burde jeg bare have købt et 5D med det samme, i stedet for 400D, men 5D mangler 400D’s sensor-rense-system og det har jeg faktisk allerede haft glæde af 😕

    Nu har jeg selvfølgelig også et EOS-1N HS som backup og det er jo unægteligt et bedre kamera end dit 650, som jeg dog regner for et af Canons bedste 🙂

    Du sendte mig selv linket til photozone.de og han bekræfter min egen opfattelse – Canon har de bedste linser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *