Sjov gif

SloppyCode_BadLinkEn lille sjov gif til BadLink fundet hos SloppyCode, siden er ikke så aktiv så der er ikke så meget at se.

Tillykke Star Wars

30 år på bagen, det er sgu flot.
Dengang den blev vist første gang, der var jeg 4 år, jeg ved ikke engang hvornår den blev vist i Danmark første gang. Men jeg husker tydeligt at min far havde en Star Wars tegneserie som dækkede filmen, og når han læste den op var jeg solgt til eventyret.

Jeg sÃ¥ den vist første gang i forbindelse med The Empire Strikes Back, det var med min far – Og vi var i Palads.

Så kan det godt være at der er nogen som Tony Long fra Wired, der siger at han så den for første gang for forleden. Og at dialogen stinker, selvfølgelig har han en voksens synspunkt på filmen. Det har jeg også i dag, men behøver ikke en dybere analyse af dialogen for at tage filmen som en god omgang underholdning.
Men de gange jeg legede Luke Skywalker og Han Solo med Brian fra gården, Henriette kunne så være Prinsesse Leia, står som nogle af mine lykkeligste stunder fra min barndom. Man kunne bruge en hel dag på legestativet hvor man skød fiktive stormtroppere eller fløj i sin X-Wing (gyngen).

Min søn på 7 har det lidt på samme måde, hans Star Wars introduktion kom dog med Lego Starwars 1+2, men glæden og gnisten er der.
SÃ¥ et stort Hip Hip Hurra for Star Wars.

Motorcyklist dræbt i motorvejsulykke

Jeg hører P3 om morgenen, dog afbrudt af trafikmeldinger fra P4, her til morgen var der trafikmelding om en døds-ulykke på Hillerødmotorvejen, det syntes jeg er noget uheldigt sagt da der kan være pårørende der lytter til radioen også.

Ekstra Bladet
En 53-årig motorcyklist fra Helsinge-området blev tirsdag morgen dræbt, da han efter et vognbaneskift kørte op bag i en personbil på Hillerødmotorvejen ved København.