Endnu et pyramide spil [læs: scam]

Der er nu kommet endnu en hjemmeside som fortæller om hvor let det er at tjene penge, man skal bare lige betale 295kr/39€ for at komme med i klubben]. Læs forresten lige hvad markedsføringsloven skriver om Pyramide Spil også kaldet Multi Level Marketing eller Network Marketing.

PÃ¥ World Dream Card’s hjemmeside kan man blandt andet læse, at for at blive medlem skal man finde en sponsor som kan hjælpe en med at blive tilmeldt.

Problemet er blot at Word Dream Card er så nyt at der endnu ikke er nogen personer der har spildt 39€ på at tilmelde sig og så har lavet
deres egen side for at få lidt af deres tabte penge tilbage (Hvis de er heldige). WDC anbefaler at man på Google søger efter deres navn.

Google efter World Dream Card Giver ikke rigtigt nogle relevante links og Google efter “World Dream Card” giver 1 hit til et asiatisk site med telekort.

Underligt at man ikke kan finde mere information om dem, når nu de skriver på deres hjemmeside at Topmodellen Adriana Karembeu og Fodboldspillerene Clarence Seedorf samt Roberto Carlos og mere end 1000 prominente personer er med i klubben.

*UPDATE*
Efter en kommentar fra Rie (eller John) har jeg valgt at opdatere dette indlæg.

Det er besynderligt at man ikke kan finde noget information om dem, når de skriver på deres hjemmeside at topmodellen Adriana Karembeu og hendes mand Christian Karembeu åbnede det officielle WDC launch event, hvor mere end 1000 prominente personer fra hele verdenen deltog.

Det der får mig til at sammenligne World Dream Card (eller World Dreamcard hvis man skal kigge på de billeder der er på sitet) med et pyramidespil er deres model for indtjeningsmuligheder.

Nye sjove links

Via /var/blog/messages fandt jeg Franks Personlige Blog, han har fundet nogle gode ting som jeg hermed bringer videre:

En skør Japaner har bygget sin helt egen Mech, som kan gå 1,5 km i timen og skyde med skumgummi kugler. Frank havde også et link til The Rastorbator som producerer rasterbilleder i stor størrelse. Man kan vælge at bruge online versionen som maksimalt kan klare et 1Mb billede, eller man kan downloade en stand alone version.

Lidt Rastorbator eksempler:

SKUFFET!!!

Hvad fanden kan man bruge et launchshow af Xbox 360 til når man ikke engang ser noget? Nogle crummy live optrædender af 3 bands introduceret af Elijah Wood, en teaser med folk fra udviklingsholdet som kommer med en masse hype, 20 sekunder med kiggen over skuldrene hos nogle der stod og spillede (sikkert PS2), men ikke nogle deciderede screenshots. Ok ok imens jeg skrev dette, kom der lige lidt grafik fra Rare og deres Perfect Dark Zero, men bestemt ikke noget WOW program.

Så hellere DM i pløjning. Sikken et latterligt program, godt man ikke ser MTV normalt.

SNAP (SNAil-based data transfer Protocol)

Ami Ben-Bassat writes about yet another geek attempt to transfer data without using network cables, this time using snails. The result was a stunning 37,000 Kbps, which outperforms a former test of TCP (Transmission by Carrier Pigeons) by a factor of 16+.

(Funny stuff to read)