Torrent netværket

Bittorrent eller torrent netværket bliver mange gange kædet sammen med diverse pirat sites. Men det kan faktisk også bruges til nyttige ting, f.eks. bliver opdateringer til WoW distribueret via dette netværk.

Nu er det ikke selve teknologien bag eller om det er ulovligt eller ej jeg ønsker at nævne på min lille blog, men derimod Vuze.

Man kan vel næsten sige at Vuze er det nye Joost, for hos Vuze skal man ikke tilmelde sig, man kan selv uploade indhold – Hvis man har en instruktør i maven (desvære ser det ud til at Mortens blog er nede, mon ikke den kommer sig pÃ¥ et tidspunkt).

Dog skal det nævnes at filmene skal hentes ned lokalt inden de kan afspilles, det skal de trods alt ikke når man benytter Joost, men man slipper så for lag. Men er det et populært program/show man vil se tager det ikke langt tid.

Vuze har også indgået aftale med Independent Television Festival, og der er en masse spændende programmer at se. F.eks. sidste års vinder i kategorien komedie: As Seen On TV. Hvor blandt andet George Wendt (kendt som Norm i Sams Bar/Cheers) spiller rollen som ejeren af en tv station der laver infomercials. Men pga. en skilsmisse er det hans datter der er skolelæreinde som skal overtage den daglige ledelse.

Eller The Morning Guy, som kan drive enhver til vanvid.

Så hvis du kan lide at finde alternative filmklip at se når du har lyst (og har downloadet dem) er Vuze helt sikkert noget for dig.

Der er f.eks. ogsÃ¥ en dokumentar fra 1950’erne der viser nogle af de teknologiske vidundere der findes i American Look (part II), men jeg ved ikke hvor part I er.

Det eneste der mangler er at ophæve inddelingen af jorden i regioner, for så kunne man købe serie episoder fra BBC, Showtime og en del andre selskaber.

Falder du over et afsnit, program eller en dokumentar du syntes er god, så smid gerne en kommentar.